Petit manual per evitar denúncies falses… i reals.

És innocent qui no necessita explicar-se

Albert Camus

A continuació, posem un petit manual per evitar denúncies falses per als homes doblement innocents. En la nostra societat, els nois són ingenus, es posen en situacions perilloses, i es veuen acusats per dones igualment irresponsables, incapaces de decidir entre el “si” i el “no”. Per tant, els homes no tenen cura i van de feliços per la vida amb les noies. A vegades alguna acció innocent i sense mala intenció pot ser sospitosa i donar lloc a una denúncia. Aquesta tampoc és exclusiu a la justícia i pot ser en l’àmbit familiar, social, laboral o xarxes socials. Posant en pràctica els següents consells, s’evita, de fet, un mal comportament i situacions ambigües que, d’altra banda, poden donar lloc a acusacions reals.

1. Renunciar a les relacions de parella
Primer punt dràstic. Per a l’home de mitjana, és millor evitar qualsevol tipus de relació de parella amb una dona que no sigui el matrimoni cristià o estar casat amb una dona normal amb valors. Qualsevol tipus de relacions sigui esporàdica, rotllo, amistats ambigües, parella de fet o matrimoni civil obren la porta a tot el ventall possible de denúncies. El cas típic són aquells joves i grans que coneixen una noia en una aplicació de cites, en un bar o discoteca i després d’una o dues cites acaben en la intimitat. Davant la situació molt feminista actual, els homes han d’evitar aquesta zona grisa i qualsevol pista pot obrir una denúncia. I quan més tard resulta que ets innocent, la teva reputació ja està tacada.

2. No seduir ni lligar.
Qualsevol home de mitjana ha de renunciar a lligar amb dones. La seducció porta a situacions ambigües i a més el coqueteig conté una part de la zona grisa, d’aquí l’interès de l’èxit o del fracàs. En una societat virtuosa i cristiana, podríem donar-hi una oportunitat, però en una societat feminista, segur que no. Des de sempre, les dones solen ser ambigües ja de per si, funcionen amb indirectes. Les indirectes són precisament la zona gris on es produeixen comportaments que poden donar lloc a denúncies falses… i reals. Per tant s’ha d’evitar entrar en aquesta zona grisa per allunyar-se de qualsevol problema i suspicions. Si afegim el alcohol o drogues en festes o l’oci nocturn, l’home perd els sentits i passa en zona perillosa cosa que pot portar a la denúncia real d’assetjament o alguna cosa més greu.

3. No quedar sol amb una dona
En aquesta societat feminista marcada per l’afer #MeToo, els nord-americans ja ho estan aplicant, sobretot en el seu lloc de treball. És important per a qualsevol home català no quedar sol amb una dona sigui el lloc que sigui, un ascensor, la feina, una festa, gimnàs, bar, transport públic, etc. Pot portar a la denúncia d’assetjament, un rumor fals o alguna cosa més greu.

4. No discutir
Cal evitar qualsevol conflicte i discussió amb dones conegudes i encara menys desconegudes. Ja sigui en el descans de la feina, en un bar, al carrer o en xarxes socials millor no buscar la confrontació amb una dona. És millor ignorar-les i ser indiferent. Pot portar a la denúncia d’agressió, violència o “masclisme”. A Catalunya, dir-li a una dona, sigui consellera o proletària que s’equivoca i no té raó obre la porta a la denúncia de masclisme. Aquest apartat va lligat al següent.

5. No fer broma
Fins i tot en ambients tranquils o festius amb amigues i dones conegudes, sigui en el descans de la feina o prenent una copa en un bar, s’ha d’evitar vacil·lar i fer broma amb dones. Encara que no arribarà directament a una denúncia, pot tornar en discussió o conflicte. Les dones són extraordinàriament rancoroses i segons el nivell de l’afront, recorden l’incident. A la propera ocasió poden buscar la forma d’embrutar la reputació social i laboral d’un home com a venjança, sigui amb un rumor fals o denúncia.

6. Distanciament social
S’ha d’aplicar sobretot en transport públic però val per a qualsevol lloc públic com per exemple carrers estrets o foscos, llocs on la gent va apretada, en ascensors de centres comercials… Al metro, com a mínim un metre o dos de distància. Quan el tren o el bus està ple i la gent enganxada, millor no estar a prop de dones. S’evita la denúncia de tocaments o abús.

7. No mirar
També és important no mirar a les dones, al carrer, en transports, en gimnasos, en bars, etc. sobretot no mirar part del seu cos. És molt estrany que denunciïn però millor ser curós i evitar que ser titllat de porc o pervertit, que ja és una acusació en si mateixa. A més és una qüestió d’educació. Les dones normalment són bastant mesquines, sobretot quan són joves, i insulten sense pietat els homes poc atractius que no els interessen. Curiosament, les agrada si el que mira és un noi guapo. Estadísticament, com que la majoria dels homes es troben en el 80% dels poc atractius per les dones, millor no arriscar-se i rebre un “què mires, ****?”

8. Enganxada, contacte
Pot ser que en alguna topada, discussió, accident, un home no arribi a evitar els consells anteriors, doncs la confrontació amb una dona està servida. La situació pot pujar de tó però sempre intentar no arribar a les mans. Llavors aquesta sabent que les lleis i la gent propera estan a favor seu estarà crescuda i començarà a insultar fins i tot a enganxar per tenir proves per denúnciar. En aquests casos és millor tenir el mòbil a mà, gravar i evitar escalfar l’ambient. Pot ser accidents de trànsit, una topada en una cua o en qualsevol lloc i és millor evitar conflictesTambé pot ser un xoc caminant al carrer i no us heu vist. O també en una cua d’un comerç i la dona es cola davant. És millor no contestar i evitar la confrontació. Sempre sortirà un pagafantas a defensar la dona i òbviament no iniciar una baralla amb un altre home per culpa d’una dona.

9. Al lloc equivocat, al moment equivocat amb la gent equivocada
Finalment, eviteu també males companyes i dones amb problemes. Són dones que normalment van begudes, surten o es relacionen amb nois dolents. Es pot donar-se el cas que homes innocents són acusats injustament per estar al lloc equivocar al moment equivocat. Per exemple, a la sortida d’un bar o discoteca, un cavaller blanc pot venir en ajuda a una noia borratxa assetjada per un noi que va begut, però aquest cavaller pot ser acusat si no es troba rastre del borratxo. Un altre exemple, en cas de tenir amistats poc saludables, un dels amics del teu grup pot ser realment un agressor en una festa o esdeveniment., una noia acaba de ser realment agredida, però l’agressor ha fugit però ella o les feministes et culpen a tu qui passava per aquí.

Amb aquestes precaucions es milloren dràsticament la quaitat de vida d’un home a Catalunya. Evitant situacions ambigües que poden conduir a una denúncia falsa, evitem al mateix temps acusacions reals, la qual cosa és doblement beneficiosa. Recordeu que la majoria de les dones que denuncien, sobretot les feministes, odien els homes i ho fan per interessos econòmics o per simple venjança. La justícia feminista tendeix a acusar ràpidament els homes que són automàticament culpables (jo si et crec, germana). Encara que siguis innocent, la propaganda feminista emfaixarà la teva imatge i quan la justícia t’absol, cap feminista oferirà disculpes i menys encara reparacions.

Ensenya’m, Senyor, la teva ruta, condueix-me per camins planers. Tu saps que tinc enemics. No em deixis a mercè dels adversaris. Es presenten falsos testimonis urgint la meva condemna.

Salms 27, 11-12

Deixa un comentari