10 qualitats o trets bàsics que un home hauria d’exigir d’una dona

És com paladins que ens mostrem filòsofs

Louis-Philippe, Comte de Ségur

Abans de tot, aquest article és dels més genèrics del bloc ja que parlarem de qualitats bàsiques que l’home de mitjana ha d’exigir a una dona de mitjana a l’hora de voler iniciar una relació de parella. Així doncs, a tenir en compte que es tracta de la base de la base, de generalitzacions però sobretot del servei mínim exigible. Malauradament, avui molts homes són poc exigents, mentre que les dones si… i després passa el que passa amb alta taxa de separacions, divorcis, conflictes, violències… Per tant generalitzarem bastant i cadascú veurà quines les vagin bé segons les seves particularitats. Per equilibrar una mica també, farem algunes observacions de qualitats o postures ha de tenir l’home per merèixer ser minimament exigent.

1. Aparença
Ja advertim que l’article serà força bàsic i sense sorpresa per als homes l’aspecte visual compta molt, encara que molts intenten negar-ho. Als homes en general, ens agraden dones que tinguin un bon aspecte físic, que cuiden de la seva aparença, el cos, la higiene, la alimentació, la manera de vestir, que faci una mica d’exercicis físics… No cal que la dona tingui un cos de model de passarel·la ni sigui prima amb mesures perfectes però sí que és important que desprengui unes vibracions de tenir cura de la salut i el cos. Els homes prefereixen dones femenines, amb cabells llargs, que es vesteixen amb roba femenina (faldilles, vestit…), que porti una mica de maquillatge (sense passar-se) i que no faci coses rares (tatuatges i pírcings exagerats, cabells colorats, etc…)

En el cas dels homes, evidentment, és molt important tenir cura del seu aspecte físic. Fer activitat física és necessari, fins i tot una feina físicament exigent també ajuda. Però, sobretot, els homes haurien d’afavorir la roba masculina que s’apropi a la modèstia cristiana o a l’estil sartorial. Així que és millor portar samarretes o polos, pantalons ni massa fluixos ni massa ajustats i sense forats, sabates normals, etc. La barba també ajuda de vegades.

2. Feminitat
La feminitat és important per als homes en general, ja que l’home de mitjana serà masculí i necessita una dona femenina per completar-se. A nivell visual els trets físics són els esmentats en el punt anterior, aparença femenina, pèl llarg, vestit abans que pantalons… però és molt important la feminitat del caràcter. En aquest sentit els homes prefereixen dones que siguin corteses, dolces, afectuoses, amables, agradables, educades amb bones maneres… i no les dones mandones, masculines, exuberants, grolleres.

En el cas dels homes, cal ser sobretot viril, és a dir, confiar en la seva força física i moral així com la racionalitat donat que les dones són emocionals. No hi ha diversos masculinitats com diuen algunes, l’única vàlida és la masculinitat natural i tradicional encara que s’adapti segons l’estat civil, la professió o el lloc. Aquesta virilitat a part de ser visual ha de notar-se sobretot en el caràcter, és a dir ser lliure, responsable i ser capaç de prendre les decisions correctes i justes en tot moment, tot i les dificultats adverses i tenir a tothom en contra. També és aquesta capacitat de saber dir no al mal i als vicis quan se sap que va en contra de la racionalitat.

3. Recolzament, suport
L’home també espera rebre suport per part d’una dona. Aquest suport de la dona ha d’acompanyar la vida de l’home en les seves metes i ambicions a curt i llarg termini, ja siguin projectes senzills o complexos, formar una família, comprar una casa, moments d’ocis o temps difícils. Òbviament és important que qualsevol home tingui objectius a complir a la vida encara que siguin coses senzilles i segons les circumstàncies de cadascú. Cal tenir en compte que és el principal motiu per les quals les parelles es trenquen ja que els dos membres del vaixell en un moment es veuen que no tenen el mateix rumb. Per tant, aquí com som tradicionals, l’home ha de tenir unes metes i una dona al costat que l’acompanyi i el recolzi en aquest viatge, tots dos sortint junts del punt de partida i arribant junts a la meta. La dona pot aportar la seva opinió a l’home i corregir-lo perquè els homes tampoc són infal·libles.

Avui dia, se li inculca a la dona que ha de ser lliure i independent… però a més ha de buscar un home que ja ha arribat a la meta quan haurien de buscar un que està al punt de partida per acompanyar-los i tenir un projecte comú.

4. Control de les emocions
Òbviament no demanem que les dones tingui un domini ferm sobre les seves emocions, això és impossible. Però sí que els homes prefereixen dones que saben acompanyar aquestes emocions i mantenir-les sota un cert control. Per regla general, les dones són éssers emotives mentre que els homes són racionals. Tant homes com dones ho han d’entendre això per evitar drames inecessaris. I si la dona es descontrola, almenys que en sigui conscient i després de la tempestat que accepti la regulació de l’home per tornar a l’equilibri.

Aquí és on els homes han de mantenir-se ferms, ja que a la societat d’avui, tot es deixa guiar per les emocions, ja sigui la moda, la cultura i fins i tot en la política. Molts drames es poden evitar si les dones frenen o regulen aquestes emocions al principi abans que vagin a més i que els homes no cauen en la trampa d’ajudar les dones, escoltar-les és suficient.

5. Lleialtat
Lleialtat, fidelitat, confiança cega… el mínim que un home hauria d’esperar d’una dona a l’hora d’iniciar una relació. Recordeu que la parella és una associació, fins i tot sagrada en la majoria de religions, per tant, els dos socis es deuen respecte i fidelitat mútues. Per naturalesa, l’home és el proveïdor que dóna, i la dona rep i gestiona. Dins que l’home proveeix, hi ha el seu temps, la seva dedicació, bona part de la seva fortuna, el seu codi genètic (semen), de vegades la seva vida… A cap home no li fa gràcia tenir al seu costat una dona infidel i de la qual no es pugui fiar o que utilitzi aquests dons amb altres homes. Avui la mateixa societat anima la dona a ser infidel i a tenir molts homes i plans B. Aquesta qualitat ha de ser, per tant, molt exigida pels homes durant el seu temps de novios i fer alguns tests per veure si la dona és digna de confiar.

Al contrari del pensament poligam que predomina a la societat d’avui, l’home que va darrere de dues o més dones no és un alfa sinó un malbaratador de virilitat i recursos. De la mateixa manera, una dona que té dos o més homes darrere seu no és una dona forta i independent sinó una dona fàcil disponible per a qualsevol.

6. Comunicació
Normalment les dones són bones i millors comunicadores que els homes, però per alguna raó, potser la masculinització de les dones degut al feminisme, avui dia, són força dolentes en això. És cert que tradicionalment, sobretot per a coses íntimes, les dones fins i tot virtuoses comuniquen a través “d’indirectes” i els homes han d’anar esbrinant què volen. Avui dia, les dones en ser més masculines ni tan sols saben comunicar els seus problemes més senzills, ja sigui a la feina, per fer alguna cosa a casa, decidir quina pel·lícula veure o que menu triar al restaurant. I després, com que els homes no entenen res, elles s’enfaden encara més en comptes d’explicar clarament que volen. Doncs en moments més difícils, tampoc no saben comunicar i després diuen que ja no senten amor i volen separació o divorci.

Per als homes, la comunicació no és el punt fort i hi han de treballar. L’home ha de compartir amb la seva parella els seus problemes però sense arribar a ser un ploramiques ja que per instint, les dones tenen un rebuig natural a l’home feble i sensible, tot i que les feministes diguin el contrari.

7. Valors tradicionals
Per ser justos, començarem dient que els homes moderns en general tenen poca idea que són aquests valors, però quan veuen una dona que els té instintivament la respecten i l’admiren. Aquests valors tradicionals són els bàsics, virtuts cardinals, virtuts d’acord amb la llei natural, resumit en mens sana in corpore sano, virilitat en l’home i feminitat en la dona. En canvi, els homes quan veuen una dona sense valors instintivament pensen que només és bona al llit. Tot i que la societat intenta burlar-se de les dones amb valors, els homes realment virils saben valorar aquestes dones perquè saben que són dignes de fiar i val la pena treballar-hi i sacrificar temps i esforç per elles.

Aquests valors tradicionals són la moral i les virtuts, siguin naturals (cardinals) o cristianes. Les dones tenen les seves pròpies o almenys que ressalten més la seva feminitat i condició de dona com la humilitat, la prudència, la temprança i la modèstia. Aquest aspecte serà més fàcil si els homes són també virtuosos i destaquin que qualitats pròpies als homes com la força, la justícia, la rectitud o la valentia per citar algunes.

8. Autònoma
Els homes normalment respecten i valoren dones que es valen per si mateixes, sobretot al món laboral. En aquest sentit si que els homes prefereixen una dona independent econòmicament i treballant que una que va guanyant diners posant fotos del cos a les xarxes o revistes. I no cal ser milionària, ni sigui llesta amb estudis o una bona carrera. Un home normal ha de valorar més la fornera que té el seu propi negoci rendible per sobre de la influencer de xarxes socials que guanya diners sense esforç.

Per la seva banda, els homes també han de ser treballadors. Per la hipergàmia natural de la dona, prefereixen homes que cobren més que elles o que tenen un millor estatus social. Tot i així, encara menys probable, una dona virtuosa i tradicional també respectarà un home autònom encara que aquest cobri una mica menys o sigui d’un rang social inferior. A causa del desordre provocat pel feminisme, les dones tradicionals anglosaxones intenten reivindicar la “hipogàmia” per ajudar les dones de 30-40 anys amb titols universitaris i bon sou a formar parella amb homes sense titols o sou més baix.

9. Senzilla
Encara que la societat, la cultura (sèries, pel·lis, llibres, música…) promou la dona tot terreny, multitasca, empoderada i G.I Jane, els homes prefereixen dones senzilles, poc complicades i fàcils de conviure. En aquest rang de qualitats, hi entra la humilitat, la senzillesa però també la diversió. És una dona divertida i agradable amb què sigui possible fer qualsevol tipus de plans sense muntar un drama.

En aquest cas és important que l’home sàpiga triar una dona amb qui tingui química i afinitat de caràcter. És cert que en general, els homes tendeixen a la senzillesa i solen ser feliços amb poc mentre que les dones són més complexes, miren els detalls i donen importància a qualsevol cosa. Doncs saber estar al costat d’una dona que valori les coses simples pot estalviar molts problemes, drames… i diners als homes. Tot i així, els homes han de tenir en compte que els detalls cars són importants per portar bé la relació, però s’han de reservar en occasions puntuals i especials.

10. Cert sentit de l’humor
Tret força similar al punt anterior però també sintetitza el recolzament, les emocions i la comunicació. En general depèn del caràcter, de la química i dels valors de cadascun. És important que un home o una dona sàpiga triar una parella que se sent còmode amb el sentit de l’humor. Cadascú té coses que li fan gràcia i d’altres molt menys. Doncs en una parella que té química, cadascú ha d’adaptar-se a les bromes de la seva parella i intentar no censurar-lo o muntar un drama que pot provocar rancúnies, tensions i conflictes. Avui dia, moltes parelles es desfan per una broma per bona o mala que sigui, cosa ridicula quan un es para a pensar.

No tindria cap conclusió per treure excepte resumir-ho en una frase, els homes i les dones són diferents, tenen naturalesa, cossos i fins i tot cervells diferents, així que pensen diferent i no parlen el mateix idioma. No obstant això, la natura va fer que els dos es necessitessin mútuament, però com que el feminisme ha capgirat aquest ordre natural ens hem de reconstruir (no deconstruir) i tornar a aquesta llei natural.

Per obtenir més informació, convidem homes i dones a llegir els llibres“Els homes són de mart i les dones són de Venus” de John Gray i “Els 5 llenguatges de l’amor” de Gary Chapman, en aquests llibres, trobem explicacions molt senzilles que ens hagués agradat haver après a l’adolescència.

El mestratge és llàntia i la instrucció és llum, dóna vida la correcció que amonesta. Et guardaran de la dona malèfica, de l’ensucrada llengua de la seductora. No cobegis en el cor la seva bellesa, que no et sedueixin les seves mirades. Per una prostituta es paga un mos de pa, però el preu d’una casada és la teva vida.

Proverbis 6, 23-26

Deixa un comentari