La reinformació anti feminista

Els que no volen ser vençuts per la veritat, són vençuts per l’error

(Sant Agustí d’Hipona)

Com s’està veient últimament, cada vegada són més els homes, i algunes dones, que no estan d’acord amb el feminisme. Això es deu primer a que el relat oficial no casa amb la realitat i en segon lloc, que a nivell social, genera divisions, conflictes i problemes entre homes i dones en tots els àmbits: familiar, social, laboral, etc. Els homes són els que més es veuen afectats per coses que ja hem detallat en aquest blog com la hipergàmia femenina, el divorci, l’ostracisme o la culpabilització de tots els homes per tapar els errors del Sistema. També les dones comencen a pagar la factura amb un augment de la inseguretat amb la immigració, l’enriquiment multicultural, l’escassetat d’homes que volen lligar o casar-se amb elles, etc.

Mentrestant, la classe política catalana promou encara més el feminisme amb les polítiques de ERC, CUP, JuntsXCAT, i també PSC, Comuns, així com una propaganda omnipresent als mitjans de comunicació. El discurs predominant és que el feminisme és positiu però cal encara més. Ens diuen que tot va bé però no concorda amb la nostra realitat i llavors els homes busquem la veritat en altre lloc, que serà internet, xarxes socials i youtube.

La reinformació parla castellà
Gràcies a youtubers de dretes i reaccionaris, sovint propers a VOX, hi han molts espanyols que ja estan vacunats contra el virus feminista. A Catalunya malauradament la propaganda és molt forta però no n’hi ha cap influencer, youtuber, polític o intel·lectual catalá critic amb el feminisme. Això es deu al fet que una gran majoria d’homes catalans són d’esquerres i combreguen amb els partits majoritaris. Fins i tot partits nacionalistes són clarament feministes o eviten pronunciar-se sobre el tema. Només SOM Catalans i alguns grups identitaris es mostren crítics o combatius.

Es deu també al fet que molts homes catalans s’han feminitzats mentalment, de forma voluntària o per empassar la propaganda feminista dels partits que voten. És habitual veure a catalans criticar la virilitat i la testosterona castellana… com si fos un defecte! Doncs, cal dir que aquesta testosterona els ha permès als espanyols no enfonsar-se de moment mentre Catalunya segueix en el declivi de les relacions home/dona i de la natalitat. Doncs, és una pena perquè en el procés de recatalanització, caldrà apartar-se del feminisme integralment ja que és incompatible amb el patriotisme i el catolicisme. Però que quedi clar, els homes han de fer el primer pas i, per tant, tornar a ser virils sense complexos.

En idioma català, és més dificils per als homes catalans però creix la demanda. A les xarxes socials, són més els homes catalans, sobretot identitaris i patriotes, que critiquen el feminisme, els partits afins i mitjans subvencionats. També hi han algunes dones sensates que posen les mans al cap quan veuen el feminisme català i busquen desvincular d’això.

Els joves també compten amb Georgina Belles que aporta un discurs diferent. Òbviament, els joves catalans s’alimenten de contingut espanyol, però també anglosaxons com Jordan Peterson i l’alt-dreta. Com a prova, els mems dels nacionalistes catalans a Instagram són molt políticament incorrectes.

La xarxa hispana
Doncs en idioma espanyol tenim a youtubers com Joan Planas, un Tio Blanco Hetero, Infovlogger, Libertad Y Lo Que Surja o Roxana Kreimer. També la youtuber cristiana liberal La Reina de Corazones, encara que en temes de cristianisme és bastant dubtosa. Altres canals de youtube que parlen de feminisme són La Contra TV. En l’espai polític, curiosament són les dones de VOX les puntes de llança i es poden trobar vídeos de les seves rèpliques antifeministes a youtube.

Tot i que no recomano seguir la seva filosofia, l’home català ha de saber una mica de MGTOW i la píndola vermella (Redpill). MGTOW significa Men Going their own Way, homes que segueixen el seu propi camí, fer la seva vida allunyat de les dones. Com canals youtube interessants, tenim MGTOW en Español o Che Morpheus.

La xarxa internacional
No conec bé la xarxa anglosaxona a part de Jordan Peterson però hi ha canals interessants com Paul Joseph Watson, Brittany Sellner o Laurence Southern. En francès a youtube hi ha Mos Majorum, L’Observateur, Stephane Edouard, Virginie Vota i més. D’aquests ùltims, Virginie Vota és la que més segueixo perquè té una visió catòlica i contrarevolucionària la qual li permet anul·lar el feminisme d’arrel.

Com el feminisme no funciona, les feministes hauran de radicalitzar-se més, la qual cosa provocarà més homes rebels, doncs més demanda. Amb la informació adquirida així com una bona preparació, els homes deixaran poc a poc el aquesta ideologia i sabran defensar-se en el moment en que la seva vida afectiva, el seu treball o el seu estatus social es veuen amenaçats. A més, com més homes es desconnectin de la Matrix, intentaran convèncer el seu pare, el seu oncle, el seu germà, el seu cosí o el seu amic. I només és el principi.

Jesús digué als jueus que havien cregut en ell:
-Si us manteniu ferms en la meva paraula, realment sereu deixebles meus; coneixereu la veritat, i la veritat us farà lliures.

Sant Joan 8, 31-32

Deixa un comentari